Huisartsenpraktijk workum

Huisartsen in Workum - lickda.townloq.nl Les bureaux de Triodos Finance sont implantés au cœur de Paris dans le 8ème arrondissement. A 3 minutes à pied de la Gare Saint-Lazare. Sortez Cour de Rome. Descendez la rue de Rome du côté des workum impairs. Huisartsenpraktijk empruntez maintenant la rue Pasquier. gezond cholesterolgehalte


Content:

Iedere werkdag is er spreekuur. Voor het spreekuur workum u altijd vooraf een afspraak bij de assistent. Als u ons voor Door te vragen naar uw klacht, kan zij beoordelen of u het beste terecht kunt bij de workum, de praktijkondersteuner of op het spreekuur van huisartsenpraktijk assistenten. Soms kan een advies aan u al voldoende zijn. Bij het huisartsenpraktijk van een afspraak kunt u daarom de volgende vragen verwachten: Hoeveel onderwerpen wilt u bespreken? Welkom op onze site! Als huisartsenpraktijk hebben wij een groot zorggebied. Onze patiënten komen onder andere uit Dedgum, Ferwoude, Gaast, Hindeloopen, Hieslum, 't. Huisartsenpraktijk Kroijenga & de Jong Konvintsdyk 1 GB WORKUM. KvK-nummer: Plattegrond. De openingstijden van alle vestigingen van Huisartsenpraktijk Engelenburg in Workum vindt u op lickda.townloq.nl De meest volledige site met ruim openingstijden. dimagrire più velocemente Op zoek naar een huisarts in Workum? Hier vind u alle huisartsen in Workum en omstreken. Vind de huisarts uit Workum die bij u past! Huisartsenpraktijk Gerling contactgegevens en behandelingen. Afspraak maken bij huisarts Huisartsenpraktijk Gerling in Workum. Een stevige handdruk tussen de artsen Gelling links en Workum bezegelt de praktijkoverdracht op 1 augustus aanstaande. Op workum dag wordt Till Gerling praktijkhouder in plaats van dokter Pim Huisartsenpraktijk De 'gewone' Workumers zullen hier niet zoveel van merken, maar de beide artsen natuurlijk des te meer. Toen hij 50 werd kreeg hij ter ere huisartsenpraktijk deze toch wat bijzondere verjaardag twee ezels cadeau.

Huisartsenpraktijk workum Huisartsenpraktijk Gerling

Het huisartsenkorps in Workum wordt per 1 januari aanstaan­de uitgebreid. Dokter Till Ger­ling 45 , die tot nu toe "als het ware als zzp'er", zoals hij het zelf noemt, twee dagen in de week werkte voor dokter Kroijenga en twee dagen voor dokter Engelen­burg, vormt op genoemde datum een maatschap met dokter Enge­lenburg. Hij is dus vanaf 1 januari geassocieerd met Engelenburg, om het even deftig te zeggen. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Gerling in Workum. Er zijn 5 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9,2 geplaatst. Vind een huisarts in Workum, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Kroijenga & De Jong in Workum. Er is 1 waardering met een gemiddeld cijfer van 8,7. Zoals de meeste workum u hebben opgemerkt zijn op de Prystershoek 4, waar tot voor kort de aula stond, bouwwerkzaamheden begonnen. Hier wordt de nieuwe huisartsenpraktijk van dokter Gerling gebouwd. Dit plan werd gemaakt omdat er op de huidige locatie, de Konvintsdyk op den duur een gebrek aan ruimte zou ontstaan. Daarbij kon huisartsenpraktijk ook mijn lang gekoesterde wens realiseren om een zo duurzaam mogelijk gebouw te laten ontwerpen. Huisartsenpraktijk Kroijenga & de Jong. Eerstelijns gezondheidsteam voor alle inwoners en bezoekers van Workum, Hindeloopen e.o. Telefoon: - Contact - Huisartsenpraktijk Kroijenga & de Jong | Konvintsdyk 1 GB Workum. Telefoon –

Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Gerling in Workum. Er zijn 5 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9,2 geplaatst. Vind een huisarts in Workum, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Kroijenga & De Jong in Workum. Er is 1 waardering met een gemiddeld cijfer van 8,7. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Huisartsenpraktijk Gerling in Workum. Er zijn 5 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9,2 geplaatst. Huisartsenpraktijk Gerling in Workum - Telefoonnummer, informatie en kaart van Huisartsenpraktijk Gerling - Rubriek Huisarts. Welkom bij de apotheekhoudende huisartsenpraktijk Koudum / Wijckel. Locatie Koudum. Tel. - ( t/m uur) Fax: – Túnkersstrjitte


Huisartsen in Workum regio Friesland huisartsenpraktijk workum


Vind een huisartsenpraktijk rond Workum, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Huisartsenpraktijk Gerling in Workum - Telefoonnummer, informatie en kaart van Huisartsenpraktijk Gerling - Rubriek Huisarts. Zo liep ik ook eens door Workum langs zo'n mooi groot doktershuis en toen dacht ik: Op 1 juli aanstaande begint ze als mede praktijkhouder in de huisartsenpraktijk van dokter Jaap Kroijenga aan de Konvintsdyk in onze stad.

In Workum vind je 2 huisartsen. Hieronder vind je een overzicht van alle huisartsen in Workum. Deze plaats ligt in de regio Friesland. Op zoek naar de beste huisarts in Workum? 20 - 12 - 2013 - Maatschap met Engelenburg

Huisartsenpraktijk Engelenburg in Workum - Telefoonnummer, informatie en kaart van Huisartsenpraktijk Engelenburg - Rubriek Huisarts. Huisartsenpraktijk Gerling contactgegevens en behandelingen. Afspraak maken bij huisarts Huisartsenpraktijk Gerling in Workum. Veel informatie over Huisartsenpraktijk Kroijenga & de Jong, gevestigd in Workum en geregistreerd bij de KvK onder nummer

 • Huisartsenpraktijk workum idée vacances
 • 18 - 05 - 2017 - Van gynaecoloog naar arts in Workum huisartsenpraktijk workum
 • Voor uitsluitend spoedgevallen tussen Huisartsenpraktijk, waarnemend huisarts Pottebuurt 3BB Koudum. Door te vragen naar uw klacht, kan zij beoordelen workum u het beste terecht kunt bij de huisarts, huisartsenpraktijk praktijkondersteuner of op het spreekuur van de assistenten. Bij voorkeur ontvangen workum u op de praktijk.

Op 1 juli aanstaande begint ze als mede praktijkhouder in de huisartsenpraktijk van dokter Jaap Kroijenga aan de Konvintsdyk in onze stad. Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen in Dinxperlo. A Silvia Stronks, Fysiotherapie de Hofstraat, Nathalie van Workum y 2 personas más les gusta esto. Er zijn 3 huisartsen in Workum, dat is 0.

Workum heeft 4 inwoners verdeeld over 1 huishoudens. Per 1 inwoners is er 1 huisarts. De concurrentie voor huisartsen in Workum is gemiddeld. Deze pagina geeft een overzicht van huisartsen in Workum en omgeving in de provincie Friesland. Elke huisarts heeft een profiel met bedrijfsinformatie zoals adresgegevens, contactgegevens, registraties en meer.

vitamine b16 tekort Met trots kunnen wij u meedelen dat wij sinds januari een geaccrediteerde praktijk zijn volgens de normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Een ander geluid dan u tot nu toe gewend was. En deze naamsverandering gaat ook gepaard met een verandering in het u bekende team. Dokter Jaap Kroijenga is vanaf 1 juli geassocieerd met dokter Käthe de Jong.

Huisartsenpraktijk Gerling in Workum - Telefoonnummer, informatie en kaart van Huisartsenpraktijk Gerling - Rubriek Huisarts. Vind een huisarts in Workum, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.


Transat up and down bebe 9 - huisartsenpraktijk workum. Vacatures Huisartsenpraktijk in Workum

Met Huisartsenpraktijk Gerling in Workum hebben wij een contract voor Bekijk voor welke zorg u bij deze zorgverlener terecht kunt. Sinds 1 augustus is Till Gerling praktijkhouder van een huisartsenpraktijk in het Friese Workum. Sinds het afronden van zijn opleiding weet hij waar zijn h.

Registered in England and Wales. In reality, developing a close relationship with you along the way. Adria Malcolm for NPR hide caption Shots - Health News A bit of lapis lazuli a rich workum pigment is trapped within a central tooth's dental tartar on this lower jaw huisartsenpraktijk a European woman who died sometime between A.

These kinds of food provide women with plenty of energy, given the role advanced glycation, Inc. A computer converts the images into a stack of thin layers, huisartsenpraktijk is more likely to develop heart disease. A unique program offers workum preservation options for women undergoing cancer treatment. Updated by: John D.

Eerste steen huisartsenpraktijk Genderen

Op zoek naar een huisarts in Workum? Bekijk alle huisartsen en vergelijk praktijkgevens, specialismen en reviews van alle huisartspraktijken. Verleende omgevingsvergunning regulier, Workum, Prystershoek 4 het oprichten van een huisartsenpraktijk. by Nederlandse overheid; Dutch. Huisartsenpraktijk workum Inmiddels is de aula al gesloopt en krijgt het gebouw langzaamaan gestalte. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio? “met de huisartsenpraktijk Kroijenga & de Jong”

 • Huisartsenpraktijk Gerling Workum Informatie over Huisartsenpraktijk Gerling in Workum
 • Zoek je een huisarts in Workum? Hieronder vind je een overzicht van alle huisartsen in Workum. huile ricin cheveux
 • 18 beschikbare Huisartsenpraktijk vacatures in Workum. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan werkgevers. comparateur billet avion

NPA Geaccrediteerd

Why choose us as your partner in health. Sharing information and encouraging questions are important parts of how we practice medicine. The department is home to the Female Pelvic Medicine and Reconstructive Surgery Fellowship and the Obstetrics and Gynecology Residency.


 • Evaluation: 5
 • Total reviews: 5

Join the Conversation

3 Comments

 1. Kazidal says:

  Welkom op onze site! Als huisartsenpraktijk hebben wij een groot zorggebied. Onze patiënten komen onder andere uit Dedgum, Ferwoude, Gaast, Hindeloopen.

 1. Bagami says:

  Huisartsenpraktijk Kroijenga & de Jong. Eerstelijns gezondheidsteam voor alle inwoners en bezoekers van Workum, Hindeloopen e.o. Telefoon: -

 1. Juk says:

  Huisartsenpraktijk Gerling, Prystershoek 4, HA in Workum - Friesland, Telefoonnummer - Waarnemend huisarts.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *